Fener Rum Patrikhanesi mecliste “İsmailağa” lobisi yapıyor

“Fitne ocağı” tüm hızı ile çalışıyor. Tepesinde kocaman Türk bayrağı dalgalanan bu büyük Kurs onların çok zoruna gidiyor.

Arkadaşlar Fener Rum Patrikhanesi, İsmailağa Kuran Kursu’nun yıkılması için elinden geleni yapıyor. Mecliste lobi faaliyetleri yaparak hükümeti zor durumda bırakıp bize karşı tavır almaya zorluyor. Mesela geçtiğimiz aylarda CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, “Başbakan olmadan önce ve sonra İsmailağa cemaatinin liderine ziyaretler yaptınız mı?” diye sordu. CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Kesimoğlu da İçişleri Bakanı Aksu’nun yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde, cemaate ait İsmailağa Camii kuran kursunun 8 katlı kaçak binasını Meclis gündemine getirdi.
Kesimoğlu, binanın yıkım kararına rağmen yıkılmamasının nedenini ve buna göz yumanlar hakkında soruşturma açılıp açılmadığını öğrenmek istedi.

Şimdi biri Kırklareli diğeri İzmir milletvekili. Ne işleri olur İstanbul, Çarşambadaki bir bina ile. Ama hesaplar başka. Bir yönlendirme var. Yönlendirme varsa yönlendiricilerde var.

Fener Rum Patrikhanesi İsmailağa’yı yok etmek için her yola başvuracağa benziyor. Hükümetin bakanları da özel ilgi göstererek bu “fitne ocağı”nı ziyarete gidiyor.

Biz de çalışmalıyız. Çevredeki Rumlara, Hıristiyanlara Önce yaşayışımızla örnek olmalıyız ve bu güzel dini anlatmalıyız.

6 responses to “Fener Rum Patrikhanesi mecliste “İsmailağa” lobisi yapıyor

  1. Türk bayrağı denilen şey Barların, Pavyonların, Karhanelerin, Anıtkabirlerin, Meclislerin, Mason Kulüblerinin de önünde asılıyor. Yahu şu sizin vatan, millet, sakarya edebiyatınızı anlamıyorum. Mahmud Efendi yapmazdı ama sizin hepiniz potansiyel celladına aşık mahkumlarsınız.Aklınızı başınıza toplayın ey müslimm…

  2. yaw aptal olmayın barlarda pavyonlarda kerhanelerde yemek yeniyo o zaman biz yemeyelimmi…o bizim bayrağımız tabiiki asacağız…bu vatanı seven tek cemaat biziz bayrak onurdur

  3. Adının hakkını ver Mehmet bir siyonist gibi davranma o 1000 yıl İslamın sancağıydı saygısızlık etme

  4. PATRİKANEYİ ZİYARET EDEREK VAADLERDE BULUNANLARA MEDET UMMAYA DEVAM EDİLİRSE ORTADOĞU ÜLKELERİNDEN FARKIMIZ KALMAYACAK

  5. O bayrak İSLAM Sancağıdır!!!Müslüman Türkler olarak Bayrağımızla gurur duyduk ve gurur duymayada devam ediceğiz.ALLAH TEALA güzel ülkemin üstünden Ezan sesini dindirmesin ve Şanlı Bayrağımı indirmesin…!!!

Yorum bırakın